Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde tekneyle gezmek

Rüyada nehirde tekneyle gezmek

Rüyada nehirde tekneyle gezmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına yorulur.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yanlış yollardan döneceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada denizde tekneyle gezmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada tekneyle gezmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işarettir.

Rüyada teknede gezmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sandalla nehirde gezmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işarettir.

Rüyada nehirde gezmek hayat düzeninin alt üst olacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek ekmek bulamayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tekneden düşmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments