Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalla nehirde gezmek

Rüyada sandalla nehirde gezmek

Rüyada sandalla nehirde gezmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yol alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalla nehirde gezmek gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Rüyada sandalla nehirde gezmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada nehirde sandal görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde sandala binmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalda gezmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, beddua ve ah alacağına tabir olunur.

Rüyada denizde sandalla gezmek onların kıymetini bileceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, gözünün yaşını sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde sandalla gezmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalettir.

Rüyada gemi sandal görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandalın su aldığını görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments