Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir köprü görmek

Rüyada nehir köprü görmek

Rüyada nehir köprü görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına tabir olunur.

Rüyada nehir köprü gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Rüyada nehir üstünde köprü görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir ve köprü görmek üzüntülerini bölüşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir köprü görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprü ve nehir görmek yanlış yollardan döneceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada nehir kenarında yürümek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir içinde yürümek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments