Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir üzerinde uçmak

Rüyada nehir üzerinde uçmak

Rüyada nehir üzerinde uçmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hayattan yana keyif bulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zengin olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Rüyada nehir üstünde uçmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Rüyada nehir üzerinde uçmak dik durmaya çalışacağına, kazancının iki kat artacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada nehire kapılmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Rüyada nehirde yürümek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada nehirde balık tutmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada nehirde balık görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada küçük nehir görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments