Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir görmek

Rüyada nehir görmek

Rüyada nehir görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet eder.

Rüyada nehir gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Rüyada nehirden balık yakalamak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada akan nehirde yüzmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, kendisini işine vereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirden geçememek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Rüyada çok güzel nehir görmek nefsine yenileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada dalgalı nehir görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada nehire atlamak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun nehir görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş nehir görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments