Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde yürümek

Rüyada nehirde yürümek

Rüyada nehirde yürümek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde yürümek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Rüyada nehir üzerinde yürümek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir içinde yürümek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde yürümek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada nehir kenarında yürümek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde gezmek çok büyük başarılara imza atacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada nehirden geçtiğini görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinde uçmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments