Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde yıkanmak

Rüyada nehirde yıkanmak

Rüyada nehirde yıkanmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde yıkanmak gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Rüyada çamurlu nehir görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehire atlamak rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına işarettir.

Rüyada nehirde yüzmek özgüveninin yerine geleceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, geleceğinin parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde kaybolmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru nehir görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, namının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nehir görmek doğru haber almaya, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada su nehir görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments