Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehire düştüğünü görmek

Rüyada nehire düştüğünü görmek

Rüyada nehire düştüğünü görmek adının her yerde geçeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine işaret eder.

Rüyada nehire düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli problemlere yaklaşımınız başarılı sonuçlar verebilir.

Rüyada nehire düştüğünü görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütten nehir görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde yıkandığını görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu nehir görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde halı yıkamak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek etrafına güzel insanların dolacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Rüyada çay nehir görmek adının ülke dışında yayılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, şansın çalışmaya başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments