Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuğu görmek

Rüyada nazar boncuğu görmek

Rüyada nazar boncuğu görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek geçiminin daha kolay hale geleceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine inanılır.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, iyi bir patron olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kurulu düzeni olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments