Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar ayeti görmek

Rüyada nazar ayeti görmek

Rüyada nazar ayeti görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada nazar ayeti gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Rüyada nazar ayeti görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, ona şifa olmayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments