Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar atmak

Rüyada nar atmak

Rüyada nar atmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, işlerini boşvereceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar atmak gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada nar atmak rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar ve elma görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar meyvesi yemek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, terfi alamayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada tane nar görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kudret narı görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bütün nar görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, önemli bir lider haline geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış nar görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına inanılır.

Rüyada bebege nar yedirmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, başarının düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments