Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu nar görmek

Rüyada kabuklu nar görmek

Rüyada kabuklu nar görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalettir.

Rüyada kabuklu nar gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Rüyada kabuklu nar görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar kabuğu görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına rivayet eder.

Rüyada badem kabuğu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kabuklu antep fıstığı görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada fasulye kabuğu görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz deniz kabuğu görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz kabuğu yemek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments