Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden nar almak

Rüyada ölüden nar almak

Rüyada ölüden nar almak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, zahmete düşeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden nar almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada ölüden nar almak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, azap çektiğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye nar vermek birçok yeni bağlantı kurulacağına, zararını tamamen kapatacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden nar almak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar fidanı görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazardan nar almak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, ticarette başarılı olacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayıklanmış nar görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta nar toplamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada birine nar yedirmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments