Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve nar görmek

Rüyada incir ve nar görmek

Rüyada incir ve nar görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yetim sevindireceğine, sevindirici şeyler duymaya tabir olunur.

Rüyada incir ve nar gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Rüyada incir ve nar yemek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar ve incir görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada incir ve nar görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar gibi kızarmış ekmek görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, rütbesinin artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil nar görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar ağaç dikmek ailevi sorunlar yaşanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, bir sebeple çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayıklanmış nar görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına inanılır.

Rüyada nar ağacına çıkmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments