Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve nar yemek

Rüyada incir ve nar yemek

Rüyada incir ve nar yemek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hem ün sahibi olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kazancını çoğaltacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine inanılır.

Rüyada incir ve nar yemek gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Rüyada incir ve nar yemek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada incir ve nar görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet eder.

Rüyada nar ve incir görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, adını herkese duyuracağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tane tane nar yemek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar yemek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar koparıp yemek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada nar ve üzüm yemek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet eder.

Rüyada tatlı nar yemek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments