Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı taneli nar görmek

Rüyada kırmızı taneli nar görmek

Rüyada kırmızı taneli nar görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı taneli nar gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada iri taneli nar görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar tanesi yemek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tane tane nar yemek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Rüyada tane nar görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada iki tane nar görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments