Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri taneli nar görmek

Rüyada iri taneli nar görmek

Rüyada iri taneli nar görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çözüm yolları bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri taneli nar gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada iri taneli nar görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına inanılır.

Rüyada iri nar görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulur.

Rüyada nar tanesi yemek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, daha güçlü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane nar görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına yorulur.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tane nar görmek hayırlı bir işe başlayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret eder.

Rüyada nar taneleri toplamak hastalıkların haneden uzak olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments