Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı nar tanesi görmek

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı nar tanesi gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek kötü haberler alınacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerin canlanacağına delalettir.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri taneli nar görmek imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Rüyada tane tane nar yemek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar taneleri toplamak rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar tanesi yemek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, konforunun artacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada iki tane nar görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, istediği herşeye ulaşabileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments