Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tane nar görmek

Rüyada tane nar görmek

Rüyada tane nar görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, isteklerini yerine getireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tane nar gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Rüyada nar taneleri toplamak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane nar görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinin tutacağına işarettir.

Rüyada tane tane nar yemek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada tane nar görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada iri taneli nar görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Rüyada nar tanesi yemek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments