Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi boş nar görmek

Rüyada içi boş nar görmek

Rüyada içi boş nar görmek güzel haberlerin alınacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, kazancını iki kat arttıracağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi boş nar gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Rüyada içi boş nar görmek kazancının da eksilmeyeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada içi beyaz nar görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada içi boş ev görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi boş diş görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada içi boş fındık görmek haram mala, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada içi boş yumurta görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada içi boş dolap görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, zorlukların bir anda biteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments