Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ekşisi içmek

Rüyada nar ekşisi içmek

Rüyada nar ekşisi içmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar ekşisi içmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada nar ekşisi içmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada ekşi nar yemek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada ekşi nar görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Rüyada nar ekşisi almak takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına inanılır.

Rüyada ekşi şarap içmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ekşi çorba içmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada ekşi su içmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine yorulur.

Rüyada ekşi ayran içmek ününü ülke dışına taşıyacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments