Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ağacı ekmek

Rüyada nar ağacı ekmek

Rüyada nar ağacı ekmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar ağacı ekmek gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Rüyada nar ağacı ekmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar ağacından nar görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacında nar görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı nar ağacı görmek hayatının adeta cennete döneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar koparmak rahatının her zaman yerinde olacağına, diplomalı kimse olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada nar ağacından nar koparmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta nar toplamak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments