Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ağacından nar koparmak

Rüyada nar ağacından nar koparmak

Rüyada nar ağacından nar koparmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet eder.

Rüyada nar ağacından nar koparmak gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Rüyada nar ağacı görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan nar koparmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, evine haciz geleceğine inanılır.

Rüyada nar ağacından nar görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ağacı dikmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada nar ağacı kesmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, inancından ödün vereceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ağacında nar görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan nar yemek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments