Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ve nar ağacı görmek

Rüyada nar ve nar ağacı görmek

Rüyada nar ve nar ağacı görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada nar ve nar ağacı gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada nar ağacı dikmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar ağacından nar koparmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işarettir.

Rüyada nar ağacından nar görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar ağacından nar toplamak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar ağacına çıkmak övgü dolu sözler işiteceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalet eder.

Rüyada nar ağacı ekmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek daha zengin hale geleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı nar ağacı görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments