Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ağacından nar görmek

Rüyada nar ağacından nar görmek

Rüyada nar ağacından nar görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sebep olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine inanılır.

Rüyada nar ağacından nar gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada ağaçtan nar yemek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, zorluklarının kalmayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağacında nar görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı nar ağacı görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada nar ağacı çiçeği görmek sağlığına kavuşacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar ağacı görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada nar ağacından nar toplamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar ağacı ekmek huzuru yakalayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments