Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda ayakta duramamak

Rüyada namazda ayakta duramamak

Rüyada namazda ayakta duramamak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada namazda ayakta duramamak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada namaz kılarken ayakta duramamak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada namazda ayakta duramamak hayallerinin yıkılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada namazda ayakta durmak başarılı bir kişi olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta namaz kılmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta çiş etmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan nasır koparmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments