Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatalak birini ayakta görmek

Rüyada yatalak birini ayakta görmek

Rüyada yatalak birini ayakta görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada yatalak birini ayakta gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, işi eğlenceyle karıştırabilirsiniz.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yatalak insan görmek kazancının günden güne çok artacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yatalak erkek hasta görmek rahata erileceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi yatalak görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, düşünmeden adımlar atayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatalak birinin yürüdüğünü görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatalak hasta bakmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine inanılır.

Rüyada yatalak olduğunu görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments