Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta çiş etmek

Rüyada ayakta çiş etmek

Rüyada ayakta çiş etmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta çiş etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada ayakta çiş yapmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta çiş etmek bereketin ve verimin çoğalacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, beklediklerini duyacağına yorulur.

Rüyada ayakta çişini yapmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta durmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada ayakta et parçası görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ayaktan öpmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Rüyada ayakta kan görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments