Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta namaz kılmak

Rüyada ayakta namaz kılmak

Rüyada ayakta namaz kılmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada ayakta namaz kılmak gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Rüyada ayakta namaz kılmak onların başarıları ile övüneceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken ayakta duramamak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada namazda ayakta durmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazda ayakta duramamak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, darlanacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle namaz kılmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada namazı kıldığını görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, refahının ve varlığının artacağına inanılır.

Rüyada kum üzerinde namaz kılmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada cennet bahçesinde namaz kılmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments