Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at eşek katır görmek

Rüyada at eşek katır görmek

Rüyada at eşek katır görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada at eşek katır gördüyseniz:

  • Siz gerçeğe odaklanmalısınız.

Rüyada at eşek katır görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada eşek ve katır görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada at ve katır görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada katırdan düşmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada katır eti görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada katır görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah katır görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katır yavrusu görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, gelişmelerin olacağına, yorulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments