Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah katır görmek

Rüyada siyah katır görmek

Rüyada siyah katır görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah katır gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada siyah katır görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada katır yavrusu görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada katır binmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada katır görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada katırdan düşmek mal kayıpları da yaşayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada at eşek katır görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada katır kovalamak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada at ve katır görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments