Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katır görmek

Rüyada katır görmek

Rüyada katır görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, mevki kazanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katır gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada katır eti yemek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada katır tırnağı görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, umutlarının çoğalacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada katır eti görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Rüyada katır sürüsü görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, zorluklarını aşacağına, yolunun açılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz katır görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, adını aklamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada katıra binmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katıra bindiğini görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eşek ve katır görmek ileriye gideceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments