Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve katır görmek

Rüyada at ve katır görmek

Rüyada at ve katır görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bol nimete kavuşulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada at ve katır gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada at ve katır görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada at eşek katır görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada katır eti görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, prestij kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada katırdan düşmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Rüyada katıra binmek sıkılacağı bir haber almaya, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada katır görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada katır kovalamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada siyah katır görmek kendisine olan güvenin artacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments