Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katır eti görmek

Rüyada katır eti görmek

Rüyada katır eti görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada katır eti gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada katır eti görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, bereketli işlere gireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada katır eti yemek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada katır yavrusu görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada katır binmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada at ve katır görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek ve katır görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, çok yoğun çalışacağına inanılır.

Rüyada katırdan düşmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yüksek tahsil yapacağına, daha isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada at eşek katır görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kazancının günden güne azalacağına, hasret çekileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments