Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katırdan düşmek

Rüyada katırdan düşmek

Rüyada katırdan düşmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulur.

Rüyada katırdan düşmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Rüyada katırdan düşmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, patron olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada katır sürüsü görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, şaşkın olacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada katıra binmek insanları kıracağına, üzeceğine, hayatının da düzene gireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada katıra bindiğini görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada katır tırnağı görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada katır görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek ve katır görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada at ve katır görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments