Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katır yavrusu görmek

Rüyada katır yavrusu görmek

Rüyada katır yavrusu görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada katır yavrusu gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Rüyada katır yavrusu görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına tabir olunur.

Rüyada at ve katır görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada katır sürüsü görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada at eşek katır görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, verimin ve bereketin geleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işarettir.

Rüyada eşek ve katır görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, rakiplerine yenileceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüklü katır görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada katıra bindiğini görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katırın ısırdığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments