Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla içki içmek

Rüyada arkadaşınla içki içmek

Rüyada arkadaşınla içki içmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşınla içki içmek gördüyseniz:

  • Kafalar dağınık olabilir.

Rüyada arkadaşınla içki içmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşla içki içmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla içki içmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarıyla içki içmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Rüyada meyhanede içki içmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içmek pişman olmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken içki içmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa içki içmek kafasını rahatlatacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments