Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılanlara bakmak

Rüyada namaz kılanlara bakmak

Rüyada namaz kılanlara bakmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hem yıpranacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılanlara bakmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri saklayan kişiler, endişelerinizi paylaşmanız veya sorular sormanız noktasında kritik önem taşıyor olabilir.

Rüyada namaz kılanlara bakmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken etrafa bakmak mutluluk dolu haberler alınacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, toplumda yükseleceğine yorulur.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada arkadaşı namaz kılarken görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, aç kalacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken zorlanmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, kurulu düzeni olacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken ağlamak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalettir.

Rüyada babayı namaz kılarken görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarak uyanmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments