Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namahremden sakınmak

Rüyada namahremden sakınmak

Rüyada namahremden sakınmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hayallerine kavuşacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kudret sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada namahremden sakınmak gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Rüyada namahremden sakınmak ayağının tökezlemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi namahrem yerini görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, asil kimselerden çıkacağına alamet eder.

Rüyada namahrem görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada eşinin namahrem yerini görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına alamet eder.

Rüyada günahtan sakınmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yeni bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada haramdan sakınmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Rüyada kendini sakınmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada zinadan sakınmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments