Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi namahrem yerini görmek

Rüyada kendi namahrem yerini görmek

Rüyada kendi namahrem yerini görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sorunların günden güne azalacağına, işlerinin büyüyeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi namahrem yerini gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eşinin namahrem yerini görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi namahrem yerini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada namahrem görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada namahremden sakınmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, düzenin bozulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi yerleştirmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çabalarının boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplu bir yere gitmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere düşeni kaldırmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir yere gitmek ömür boyu süreceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments