Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sakınmak

Rüyada kendini sakınmak

Rüyada kendini sakınmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yüzünün güleceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yani babasına benzeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendini sakınmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Rüyada zinadan sakınmak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada günahtan sakınmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada namahremden sakınmak haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına inanılır.

Rüyada haramdan sakınmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada kendini sakınmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments