Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günahtan sakınmak

Rüyada günahtan sakınmak

Rüyada günahtan sakınmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, gelişim içine gireceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kudretinin yerine geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada günahtan sakınmak gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Rüyada günahtan sakınmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına inanılır.

Rüyada zinadan sakınmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada namahremden sakınmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada haramdan sakınmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sakınmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada günah çıkarmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada günah çıkardığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada günah defteri görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments