Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haramdan sakınmak

Rüyada haramdan sakınmak

Rüyada haramdan sakınmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, yönetici olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haramdan sakınmak gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada haramdan sakınmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet eder.

Rüyada günahtan sakınmak sıkıntılarının daha da artacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada zinadan sakınmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, haneye dertlerin gireceğine , sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sakınmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada namahremden sakınmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulur.

Rüyada haram mal yemek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada haram mal görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yolculuğa, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada haram et görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments