Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namahrem görmek

Rüyada namahrem görmek

Rüyada namahrem görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada namahrem gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Rüyada eşinin namahrem yerini görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada kendi namahrem yerini görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada namahrem görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada namahremden sakınmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments