Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zinadan sakınmak

Rüyada zinadan sakınmak

Rüyada zinadan sakınmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zinadan sakınmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada zinadan sakınmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada namahremden sakınmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye rivayet etmektedir.

Rüyada günahtan sakınmak kendi işinin sahibi olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini sakınmak rakiplerinin üzüleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada haramdan sakınmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle zina etmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada birinin zina ettiğini görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments