Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine muz vermek

Rüyada birine muz vermek

Rüyada birine muz vermek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayırlı ve güzel olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada birine muz vermek gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Rüyada ölmüş birinden muz almak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada poşette muz görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada muz meyve görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada muz ve çilek görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada nar ve muz görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, işlerinin ters gideceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan muz toplamak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada muz ikram etmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşam tecrübesi edineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments