Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz ve çilek görmek

Rüyada muz ve çilek görmek

Rüyada muz ve çilek görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz ve çilek gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Rüyada muz çilek görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada çilek ve muz görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada muz ve çilek görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada muz ikram etmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü muz görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalettir.

Rüyada pazardan muz almak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk muz görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, umutların biteceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden muz almak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments