Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz satın almak

Rüyada muz satın almak

Rüyada muz satın almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, düzenin kurulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz satın almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Rüyada muz satın almak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ceviz ve muz görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Rüyada kurtlu muz yemek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cürük muz yemek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ballı muz yemek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok muz görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet eder.

Rüyada yarım muz görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada muzlu pasta yemek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments