Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz almak

Rüyada muz almak

Rüyada muz almak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada muz almak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat veya ziyaret ilginç bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada pazarda muz görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada muz taşımak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada soyulmuş muz görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada muzlu bal görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kararmış muz görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, hakkını savunamayacağına yorulur.

Rüyada muz koparıp yemek keyifli sohbetler edeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada çok fazla muz görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde muz görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments