Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz salkımı görmek

Rüyada muz salkımı görmek

Rüyada muz salkımı görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, planların tutmayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, varolan borçların ödeneceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet eder.

Rüyada muz salkımı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada muz salkımı görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada salkım muz görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük üzüm salkımı görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada salkımdan üzüm yemek işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, olumsuz olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz üzüm salkımı görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada salkım söğüt ağacı görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine alamet eder.

Rüyada mor salkım görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına işaret eder.

Rüyada kırmızı salkım üzüm görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, derdin ve sıkıntının biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments